+306932474093 Κέφαλος, Κως kefaloskite@yahoo.gr
hero image


 

Tubes - Fly Fish - Water Sofa
Water Club Paradise Beach - Θαλάσσια Σπόρ - Wakeboard & Θαλάσσιο Ski - Jet ski - Parasailing - Sup - Kayak - Θαλάσσια Ποδήλατα - Κως


 

Καλώς ήρθατε στο Water Club Paradise Beach στην όμορφη Κω! Είμαστε μια επιχείρηση που ειδικευόμαστε στις θαλάσσιες δραστηριότητες και σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και περιπέτειας στο κύμα.

Στο Water Club Paradise Beach, οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πληθώρα συναρπαστικών θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Αναζωογονηθείτε και διασκεδάστε με το Ringo, όπου θα απολαύσετε μια άγρια βόλτα πάνω από τα κύματα. Αν προτιμάτε κάτι πιο προκλητικό, τα Tubes είναι ιδανικά για εσάς! Συνδεθείτε με τους φίλους σας σε αυτές τις φουσκωτές σωλήνες και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βόλτα στο κύμα.

Για τους αποφασισμένους περιπετειώδεις, το Fly Fish είναι η πρόκληση που πρέπει να δοκιμάσουν. Το Fly Fish είναι ένα αερόστατο σχήμα ψαριού που σας ανασηκώνει πάνω από το νερό και σας προσφέρει την αίσθηση της πτήσης. Ετοιμαστείτε να αιωρηθείτε πάνω από τα κύματα και να αισθανθείτε την απόλυτη ελευθερία και τη δροσερή αύρα της θάλασσας.

 

Επιπλέον, στο Water Club Paradise Beach προσφέρουμε επίσης το Water Sofa, μια άνετη πλατφόρμα για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο και τα κύματα. Απλά απολαύστε την ευεξία και την ειρήνη της θάλασσας, ενώ ανανεώνεστε και ανακτάτε τις δυνάμεις σας.

Το Water Club Paradise Beach είναι αποτελεσματικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ασφαλείς και ευχάριστες εμπειρίες θαλάσσιων δραστηριοτήτων για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου εμπειρίας. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν και να σας διασφαλίσουν μια αξέχαστη και ασφαλή εμπειρία.

Ελάτε στο Water Club Paradise Beach και αφεθείτε στη μαγεία της θάλασσας. Ανακαλύψτε την περιπέτεια, τη διασκέδαση και την ευεξία που προσφέρουμε και δημιουργήστε ανεξίτηλες αναμνήσεις με τους αγαπημένους σας. Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες στο Water Club Paradise Beach στην Κω!