+306932474093 Κέφαλος, Κως kefaloskite@yahoo.gr
hero image


 

Parasailing
Water Club Paradise Beach - Θαλάσσια Σπόρ - Fly Fish - Jet ski - Wakeboard -
Θαλάσσιο Ski - Sup - Kayak - Θαλάσσια Ποδήλατα - Tubes - Water Sofa - Κως 

Καλωσορίστε στο Water Club Paradise Beach, τον παράδεισο των θαλάσσιων δραστηριοτήτων στην όμορφη Κω! Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια απίστευτη εμπειρία παρασύρσεων για όλους τους λάτρεις της θάλασσας και της περιπέτειας.

Στο Water Club Paradise Beach, μια από τις κύριες μας δραστηριότητες είναι το parasailing. Εάν είστε έτοιμοι να αιωρηθείτε πάνω από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου και να απολαύσετε μια απίστευτη θέα, τότε το parasailing είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Με τη βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών μας, θα επιβιβαστείτε σε ένα αλεξίπτωτο και θα ανυψωθείτε στον ουρανό. Καθώς αιωρείστε ψηλά, θα απολαύσετε μια ανεπανάληπτη πανοραμική θέα της παραλίας και της γύρω περιοχής. Θα νιώσετε την ελευθερία και την αίσθηση της αδρεναλίνης καθώς πετάτε πάνω από τα κύματα.

Το parasailing είναι μια εμπειρία που μπορεί να απολαύσει κανείς ανεξάρτητα από την ηλικία ή την εμπειρία. Απλά χαλαρώστε και αφήστε τους ειδικούς μας να φροντίσουν για όλα. Θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία που θα σας συντροφεύει για πάντα.

Ελάτε στο Water Club Paradise Beach και ανακαλύψτε την μαγεία του parasailing. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια ασύγκριτη εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Ετοιμαστείτε να πετάξετε!