+306932474093 Κέφαλος, Κως kefaloskite@yahoo.gr
hero image


 

Sup - Kayak - Θαλάσσια Ποδήλατα
Water Club Paradise Beach - Θαλάσσια Σπόρ - Fly Fish - Jet ski - Parasailing -
Wakeboard & Θαλάσσιο Ski - Tubes - Water Sofa - Κως 

Καλωσορίσατε στο Water Club Paradise Beach, τον παράδεισο των θαλάσσιων δραστηριοτήτων στην εκπληκτική Κω! Είμαστε μια επιχείρηση που αφιερώνεται στην παροχή αξέχαστων εμπειριών στο νερό.

Στο Water Club Paradise Beach, μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία θαλάσσιων δραστηριοτήτων που θα καλύψουν όλα τα γούστα. Ανακαλύψτε τον κόσμο του Stand Up Paddleboarding (SUP), καθώς γλιστράτε πάνω από τα γαλάζια νερά με έναν ειδικά σχεδιασμένο σανίδι SUP. Αυτή η εξαιρετική δραστηριότητα συνδυάζει τη γυμναστική με τη χαλάρωση και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε την ομορφιά της παραλίας με έναν μοναδικό τρόπο.

Αν επιθυμείτε μια πιο ενεργητική εμπειρία, το καγιάκ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Αναλάβετε τα κουπία και εξερευνήστε την ακτή της Κω, ενώ ταυτόχρονα ενισχύετε την αντοχή σας και ενδυναμώνετε το σώμα σας. Απολαύστε τη γαλήνη της θάλασσας καθώς διαπλέετε τα κρυστάλλινα νερά και ανακαλύπτετε τα μυστικά των απέραντων παραλιών.

Για όσους αναζητούν μια μοναδική περιπέτεια στο νερό, προσφέρουμε επίσης θαλάσσια ποδήλατα. Καβαλήστε ένα θαλάσσιο ποδήλατο και ανακαλύψτε την αίσθηση της ελευθερίας καθώς ταξιδεύετε πάνω από την επιφάνεια του νερού. Αυτή η μοναδική δραστηριότητα σας επιτρέπει να απολαύσετε τον ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα, ενώ προσφέρει και μια ολοκληρωμένη άσκηση για το σώμα σας.

Στο Water Club Paradise Beach, είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης και ασφαλούς εμπειρίας για τους πελάτες μας. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν και να σας διασφαλίσουν μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία στο νερό.

Έλατε στο Water Club Paradise Beach και απολαύστε τη μαγεία της θάλασσας με τις θαλάσσιες δραστηριότητες μας. Ζήστε αξέχαστες στιγμές, ενώ εξερευνείτε την ομορφιά του νησιού.