+306932474093 Κέφαλος, Κως kefaloskite@yahoo.gr
hero image


 

Wakeboard & Θαλάσσιο Ski
Water Club Paradise Beach - Θαλάσσια Σπόρ - Fly Fish - Jet ski - Parasailing -
Sup - Kayak - Θαλάσσια Ποδήλατα - Tubes - Water Sofa - Κως 

Καλωσορίστε στο Water Club Paradise Beach, τον απόλυτο προορισμό για θαλάσσια δραστηριότητα και περιπέτεια στην όμορφη Κω! Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία για όσους αναζητούν δράση και αδρεναλίνη στο νερό.

Στο Water Club Paradise Beach, αναλαμβάνουμε δύο από τις πιο δημοφιλείς θαλάσσιες δραστηριότητες, το wakeboard και το θαλάσσιο ski. Εάν είστε λάτρεις των αθλημάτων με σανίδα και σκι, τότε είστε στο σωστό μέρος.

Το wakeboard είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα που συνδυάζει την ισορροπία, την τεχνική και την ταχύτητα. Αναβαθμίστε τις δεξιότητές σας και απολαύστε τον χορό στα κύματα με το wakeboard. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας θα σας παρέχουν τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες για να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να πετύχετε εντυπωσιακές κινήσεις πάνω στο νερό.

Αν αναζητάτε μια πιο κλασική θαλάσσια δραστηριότητα, τότε το θαλάσσιο ski είναι η ιδανική επιλογή. Με την υποστήριξη του εξοπλισμού μας και των ειδικών οδηγών μας, θα απολαύσετε την αίσθηση της ταχύτητας και της ελευθερίας καθώς γλιστράτε πάνω από τα κύματα.

Στο Water Club Paradise Beach, η ασφάλεια και η ευχαρίστησή σας είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Όλος ο εξοπλισμός μας είναι προσεκτικά επιλεγμένος και περιποιημένος, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και αξέχαστη εμπειρία για εσάς.

Ελάτε στο Water Club Paradise Beach και αφεθείτε στη μαγεία του wakeboard και του θαλάσσιου ski. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια απίστευτη εμπειρία στο νερό που θα σας μείνει αξέχαστη. Ετοιμαστείτε για ατελείωτη διασκέδαση και περιπέτεια!